Ditt lokala presentkort

Presentkort som stödjer den lokala handeln

Ett presentkort är alltid ett säkert val om du inte vet vad du vill ge bort. Framför allt ett kort som stöttar den lokala handeln. Som köpare av presentkort i Forshaga och Deje Centrumförening stödjer du den lokala handeln och de lokala butikerna. Ett presentkort är en perfekt gåva för den som vill handla på orten och samtidigt ha valmöjligheter. Vi hoppas du hittar det du söker i Forshaga och Dejes handel, vi är små men många.

Var köper jag presentkortet?

Presentkorten köper du på Claire eller Hundshopen i Forshaga och går att använda hos alla medlemmar av Centrumföreningen i Forshaga och Deje. Du betalar ditt presentkort enkelt via Swish. Det är den enda betalningsmetoden vi för tillfället använder oss av för att kunna köpa presentkort. Du får då ett fysiskt presentkort i handen som är laddad med valfri summa.

Hur använder jag mitt presentkort?

Ditt presentkort är giltigt i alla butiker som är anslutna till Forshaga och Deje Centrumförening. Som innehavare av ett presentkort är du med och hjälper den lokala handeln för ett levande centrum. Viktigt att tänka på är att, när du använder presentkortet måste du lösa in hela beloppet på en gång. Det innebär att om du har laddat presentkortet med 100 kr men handlar för 95 kr, kommer ändå hela beloppet att dras från presentkortet. Givetvis går kortet att kombinera med en vanligt kontant- eller kortköp där ena summan dras från presentkortet och andra från ditt andra betalmedel.

Vårt presentkort är giltigt i 12 månader från inköpsdagen. Kortet går inte att byta mot kontanter. Förlorat och utgånget kort ersätts ej. Vid återköp gäller tillgodokvitto eller presentkort i den butik där presentkortet användes.