Om oss

Centrumföreningen

Vi är föreningen för hela Forshaga kommun – från dig som näringsidkare till dig som privatperson. Vi består av företag, föreningar, fastighetsägare och eldsjälar som alla vill ha en levande landsbygd. Vi är en liten ort men Tillsammans kan vi uträtta stordåd. Centrumföreningen kom till när Forshaga kommun tillsammans med privata företag slog sig samman. Initiativet till Centrumföreningen Tillsammans i Forshaga och Deje springer ur ett intresse och en kärlek för en aktiv landsbygd med all den charm, service och närhet som en levande centrumhandel ger.

Vi ger tillbaka

För dig som privatperson erbjuder vi ett stort utbud av butiker och serviceinrättningar. Genom att köpa ett presentkort hos oss är du med och stöttar hela verksamheten. Kortet gäller på alla anslutna företag.

För dig som företagare

Driftiga företagare med hållbara idéer är viktigt för alla kommuner – framför allt för Forshaga. Vi är små, men ni är många och tillsammans kan vi skapa något fantastiskt. Som företagare är du med och bidrar till en attraktivare kommun för alla invånare. Centrumföreningen Tillsammans finns till för att vi just, tillsammans, med gemensamma krafter ska växa oss starkare och bli en kommun att vara stolta över.